Demonviskaren – Lovisa Wistrand.

Utgiven av Whip media.

En bok fylld av spÀnning och kÀrlek och dom helt suverÀna miljöbeskrivningarna gör lÀsningen till en upplevelse.

Lovisa bygger upp tvÄ otroligt detaljrika vÀrldar och vÀlarbetade karaktÀrer. Tempot i boken Àr högt vilket gör boken vÀldigt spÀnnande och svÄr att lÀgga ifrÄn sig. Precis som i föregÄngaren Drakviskaren sÄ förekommer det till viss del ett eget sprÄk, men man kommer snabbt in i handlingen och efter att ha blÀddrat tillbaka till ordlistan ett par gÄnger flyter lÀsningen pÄ utan problem. Iszaeldas sprÄkbruk kan precis som i förra boken vara likt en trotsig tonÄrings emellanÄt men jag har börjat tycka alltmer att det hör karaktÀren till.

Dessa böcker passar sÄvÀl dig som Àr inbitet fan utav fantasygenren och dig som inte lÀst sÄ mycket av genren innan.

Betyg: 4 / 5

Iszaelda mÄste ÄteruppvÀcka Akares. Tillsammans med Acranta ger hon sig in i dödsvÀrlden Saxx för att finna honom. Ett kvickt uppdrag blir en hÀrva av missförstÄnd och faror; tillfÄngatagna av dödsguden Maevux mÄste de göra allt för att överleva. En arkaisk ceremoni, demoner, en jakt pÄ sanning och ett hav av blod. Var Àr Akares?

Keelan vet att förhĂ„llanden mellan alv och drake Ă€r lika med dödsstraff. ÄndĂ„ blir han förĂ€lskad i nĂ„gon han aldrig borde ha tittat Ă„t. KĂ€nslorna leder honom till vĂ„ghalsiga beslut till hĂ€xor, lögner och de mystiska dimmorna i Eytherthlarn. Snart finner han sig fĂ„ngad under en fruktansvĂ€rd förbannelse.

Vad gör man nÀr allt kÀnns som mörkast? NÀr ens egen kropp börjar förÀndras och ens blotta nÀrvaro Àr en fara för andra? Och nÀr man gjort nÄgot sÄ hemskt, att ingen nÄgonsin fÄr veta.

Boken finns hos bland annat Adlibris och Bokus.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s