Vänförfrågan – Laura Marshall.

Utgiven av Nona förlag.

Vill börja med att säga att jag finner iden med handlingen som både strålande och starkt tilltalande, men tyvärr så infann sig inte den där krypande obehagskänslan som jag förväntade mig. Jag kom snabbt in i boken då både uppbyggnaden och handlingen flyter på bra och kanske var det just det som gör att jag inte riktigt tyckte om boken så mycket som jag hoppats, det flyter på lite för bra och man matas med en möjlig lösning på hela vänfrågan. Visserligen så kommer det en ordentlig twist efter drygt halva boken och handlingen blir något mer klaustrofobisk vilket räddar upp litegrann men jag personligen hade velat ha mer mörkrädsla, ångest och glimtar över axeln.

Tilläggas bör att jag vanligtvis bläddrar åt mer skräck än thriller så kanske det spelar in på helhetsintrycket men jag tycker för all del att ni ska läsa den, om inte annat så för en grym twist.

I boken så får man följa Louise som levt 25 år med Marias försvinnande och förmodade död naggande på sitt samvete när hon helt plötsligt får en vänförfrågan på facebook, en vänförfrågan från Maria.

Betyg: 2,5 / 5

Länk till boken hos adlibris och bokus.

2 reaktioner på ”Vänförfrågan – Laura Marshall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s