Söta, röda sommardrömmar – Christoffer Holst.

Utgiven av Lovereads by forum.

Kärlek, vänskap och mord i mysig skärgårdsidyll.

Söta, röda sommardrömmar är en blandning mellan feelgood och spännande deckare vilket visade sig vara ett vinnande koncept för här har vi boken som borde läsas i var solstol i sommar, gärna med en drink eller ett glas vin nära till hands 😉

Handlingen utspelar sig i skärgårdsidyllen ute på bullholmen. Cilla Storm arbetar som skvallerjournalist och har efter uppbrottet med sin pojkvän köpt sig en kolonistuga ute på bullholmen där hon ska spendera sommaren och skriva sina artiklar. Det tar inte lång tid innan hon bekantar sig med Rosie som äger lotten intill. Och efter att en ung flicka hittas mördad på ön, på midsommardagens morgon, och Cilla dessutom var den som såg flickan sist så startar duon sin egen utredning drivna av nyfikenhet, vilket Rosies son Adam som arbetar som polis, och dessutom har hand om fallet, är måttligt förtjust över.

Den här boken har allt, det är kärlek, vänskap, spänning och twister och jag ser fram emot att göra plats i bokhyllan för fler böcker med Cilla Storm i framtiden.

Betyg: 4 / 5

Länk till boken hos Adlibris och Bokus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s